ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Haberler & Duyurular
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Heyetine ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK İran İstişare Başkanı Leila Mikaili, ATİK İran Başkanı Ali Garabi işbirliği çerçevesinde ziyaret ettiler.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK İran İstişare Başkanı Leila Mikaili, ATİK İran Başkanı Ali Garabi ile Antalya’da yapılacak İran - Türkiye Turizm ve İşbirliği Forumu konulu görüşmede bulundu.
ATİK Üst Kurulumuz ve ATİK Genel Başkanımız Aziz Şahin’in olurları ile Ferhat TUNCAY ATİK Genel Merkez İnovasyon Yönetim Kurulu Üyesi ,ATİK İstanbul Sektörler Başkanı Utku Tekin olarak atandılar.
ATİK Üst Kurulu Kararı ve ATİK Genel Başkanımız Aziz Şahin’ in olurları ile Mimar Cihat ÇELİKOĞLU ATİK Hollanda Lahey (The Hague) Başkanı olarak atandı.
2021 yılında Sevdiklerinizle birlikte Size mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dileriz.Aziz ŞAHİN- ATİK Genel Başkanı
ATİK Üst Kurulu Kararı ve ATİK Genel Başkanımız Aziz Şahin’ in olurları ile Osman Nuri KURUÇAY ATİK Sivas Başkanı, 2001- 2007 TBMM Sivas Milletvelili Selami UZUN ATİK Sivas İstişare Konseyi Başkanı olarak atandılar.
ATİK Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi Üst Kurulu Kararı ve ATİK Genel Başkanımız Aziz Şahin’ in olurları ile Mutlu Mete KAÇAR ATİK Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.
ATİK Genel Başkanımız Aziz Şahin , UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı Mete Kaçar ile birlikte Antalya Anavatan Partisi İl Başkanı Alihan Kansu’yu ziyaret ettiler.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.