ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Haberler & Duyurular
Marmara Grubu Vakfı Başkanı Dr. Akkan SUVER’in Başkanlığında Düzenlenen 22. Avrasya Ekonomi Zirvesine ATİK Genel Başkanımız Aziz ŞAHİN ve Heyetide Katıldı.
T.C. Hollanda Lahey Büyükelçisi Sayın Şaban Dişli’yi ATİK Genel Başkanımız Aziz ŞAHİN ve Heyeti Ziyarette Bulundular.
ATİK Genel Başkanı Aziz ŞAHİN Başkanlığında Yapılan Üst Kurul Kararı İle Amsterdam ATİK Başkanı Dr. Hamid MOHAMMEDI , Amsterdam ATİK Başkan Yardımcısı Dr. Suzan ÖZDEMİR Oldu.
ATİK Genel Başkan Aziz ŞAHİN Almanya Solingen ATİK Başkanı Bilal ÖZMEN’i Yönetim Kurulu Üyeleri İle Ziyarette Bulundu.
ATİK Sektörler Grubu Başkanı Funda Seyhan PEKŞEN Dünyanın 50 Ülkesinde ve Ülkelerin Kendi İçlerinde Bulunan 148 ATİK Başkanlıkları ile ASEL Business Club Card Avantajlarını Açıkladı.
ATİK Genel Başkanımız Aziz ŞAHİN’in Katılımlarıyla Uluslararası Kamu Diplomasisi Çerçevesinde Almanya Dortmund Hörde Yörük Obası Restaurantı İşletmecisi Turgut ERÇETİN’in ev sahipliğinde NRW ATİK olarak toplantı Yapıldı.
ATİK Ticaret ve İşbirliği Konseyi Başkanı Aziz ŞAHİN Dünyanın 50 Ülkesinde ve Ülkelerin Kendi İçlerinde Bulunan 148 ATİK Başkanlıkları ile ASEL Business Club Card Avantajlarını Açıkladı.
ATİK Konsey Üst Kurul Kararı ile Almanya Solingen ATİK Başkanı Bilal ÖZMEN, Solingen ATİK Başkan Yardımcısı Burhan YILDIZ Oldu. Solingen ATİK Neler Yapacak?

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.