ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
ATİK Türkiye Merkez Başkanlığında ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Türkiye Başkanı Mehmet ARAT 2021- 2022 ATİK Çalışma Programlarını Değerlendirdiler.

ATİK Türkiye Genel Merkezinde, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Türkiye Başkanı Mehmet Arat,” 2021 yılı çalışmaları  ile HAXSA Grubu ticaret şirketleri, yerel yönetim ilişkilerini “değerlendirerek  gelecek için planlamaları yaptılar.

Çok değerli yurtiçi ve yurt dışı ATİK başkanları,üyeleri.. Türkiye ATİK Başkanı Mehmet Arat ile birlikte, bu yıl neler yapacağımızı konuştuk..Özellikle sosyal,kültürel,ekonomik bağlamda bu pandemi döneminde ilişkilerimizi nasıl fırsata dönüştürebiliriz.. Yurtdışı ülkelerdeki arkadaşlarımızın çalışma prensiplerini ve ilkelerini gözden geçirdik..Ayrıca Bulgaristan’da ATİK Uluslararası Organize Sanayi Bölgesi projesini ve diğer ortak çalışmaları da bu buluşmada konuştuk.. Yine Türkiye’de üretilen ürünleri, şirketlerimiz vasıtası pazarlanmasını prensip olarak görüştük..Kardeş şehirlere önem veriyoruz..ATİK Uluslararası Belediye Başkanları ve ATİK Uluslararası Parlamenterler Dostluk Grubu ile de birlikte çalışmaları geniş bir bağlamda ele aldık. “diyerek,yararlı bir çalışma buluşması gerçekleştirdiklerini söyledi.
ATİK Başkanı Aziz şahin,bu bağlamda çalışmaları gözden geçirmek için Avrupa’ya bir seyahati olacağını belirtti.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Öncelikle hoş geldiniz..İnşallah pandami döneminde herşey durdu ama ATİK çalışmalarını sürdürüyor.Dinamik bir şekilde sürüyor. Pandemi bizi durdurmuyor..Burada Türkiye’deki çalışmalarımızı daha nerelere taşıyabiliriz? Türk cumhuriyetleri, Rusya,Afrika ve Avrupa ülkelerinde çalışmalarımız devam edecek.. İngiltere pazarı da şimdi bizim için çok önemli.. Artık Haxsa’da uygulama çalışmalarımız başlayacak..”diyerek, pandemi döneminin bitmesinin de çalışmalara büyük bir ivme kazandıracağını söyledi.

            

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.