ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Türkiye Kütahya Belediye Başkanı  Prof.Dr.Alim Işık'ı ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Afyonkarahisar İscehisar Belediye Başkanı,ATİK İran İstişare Başkanı Leila Mikaili,ATİK İran Başkanı Ali Garabi,ATİK Afyonkarahisar Başkanı Yüksel Özsarı Ziyaret ettiler.

ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Kütahyada değerli hocamız ve Başkanımız ile bir arada olma mutluluğunu yaşadık,İnsallah ATİK Ticaret ve işbirliği Konseyi ni Kütahya ilimizde de faaliyete geçirmek için elimizden gelen gayreti hepbirlikte yapmak istiyoruz."dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'da Genel Başkan Aziz Şahin ve İran ATİK Başkanı Ali Garabi ve ATİK İran İstişare Konseyi Başkanı Leila Mikaeili , Afyonkarahisar ATİK  İl Başkanı Yüksel Özsarı ve İscehisar Belediye Başkanı ve ATİK Afyonkarahisar İstişare Başkanı Ahmet Şahin,ATİK Afyonkarahisar Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Çelebi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuların görüşülüp hatıra fotoğrafı çeklmesi ile  ziyaret sona erdi.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.