ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
THY Genel Müdürü Temel Kotil'i ATIK Baskani Aziz Sahin ve heyeti ziyaret etti

THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Temel Kotil,ATIK Baskani Aziz Sahin,ATIK-PTP Baskan Yardimcisi Ryszard HECKA, Polonya'li Heyeti Piaseczno Belediye Baskani Josef Zalewski, Piaseczno Meclis Baskani Dorota Wysocka,Ostrow Büyüksehir Belediye Baskani Stanislaw Krakowski, Ostrow Büyüksehir Meclis Baskani Jaroslaw Lisiecki, ,Meclis Üyeleri Marek Lewandowski,Bartosz Ziolkowski,Waclaw Bak ve Gazeteci Lukasz Wylezinski ziyarette bulundular etti.

Ziyarette karşılıklı işbirliği konuları ele alındı. ATiK Başkanı Aziz Şahin THY'nın daha çok Polonya'ya sefer yapmasını mevcut olan uçak sayısının artırılmasını işadamlarının günübirlik iki ülke arasında gidebilmesi için ek seferler yapılmasını ifade etti.THY Genel müdürü Temel Kotil Polonya bizim için önemli bir partnerdir Polonya'nın milli havayolu LOOT ortak uçuşlar olduğunu şartlar oluştuğu takdirde uçuşlarımızın olacağını belirtti.

    

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.