ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Polonya heyeti Büyükşehir’de

Kısa adı ATİK olan Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi Başkanı Aziz Şahin’in daveti üzerine Antalya’ya gelen Polonya Kalisz Büyükşehir Belediye Başkanı Daniel Sztandera, Pleszew Belediye Başkanı Marian Adabek, Kalisz Büyükşehir Meclis Üyesi, Ticaret Oda Başkanı, Pleszew Belediyesi Meclis Üyeleri, Öğretim üyeleri, Polonya Odalar Birliği üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.Ziyarete ATİK Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ruhi Alpagot, Sevinç Eyilik ve Osman Vural da katıldı.

İLİŞKİLER GELİŞTİRİLMELİ

Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi Başkanı Aziz Şahin, Polonya heyeti’nin Türkiye ve Antalya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışma yapacaklarını belirtti. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden ATİK Başkanı Aziz Şahin, “Polonya’dan gelen üst düzey yöneticilerle birlikte, sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomi konularında ilişkilerin geliştirilmesini istiyoruz” dedi. 2005 yılından bu yana 22 belediye ile kardeş belediye anlaşmasının yapılmasına öncülük ettiklerine dikkat çeken Aziz Şahin “ Antalya’da Kepez Belediyesi, Side Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzalandı” dedi. Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile de işbirliği yapılması konusunda Başkan Türel’den destek istedi.

ATİK’E DESTEK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, Polonya heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Türel, ATİK’in Antalya’da ilçe ve beldelerde yaptığı kardeş belediye çalışmalarının önemine değindi. Başkan Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak ATİK’in her türlü çalışmasına ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi yönünde atılacak her adıma destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ziyaretin ardından, Polonya KaliszBüyükşehir Belediye Başkanı DanielSztandera ile Pleszew Belediye Başkanı Marian Adabek’e ziyaretleri anısına plaket sundu. Antalya tanıtım seti ve damak tadı turunç reçeli hediye etti.

 

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.