ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
KUMLUCA-ZABKI Şehirleri ATİK'in Uluslararası Kent İşbirliği Protokolünde Buluştu.

İmza törenine ATİK Başkanı Aziz Şahin ,Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya,Zabki Belediye Başkanı Robert Perkowski,Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Yapıcı, Koblyka BelediyeBaşkanı Robert Roguski ,Mavikent Belediye Başkan Yardımcı Engin Küçükyılmaz ile Zıelonka Belediye Başkanı Adam Lossan,ANTİKAD Üyesi Nur Sağlamer, Emekli Hakim Yalçın Acargün,Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner, Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu Meclis üyeleri Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve işadamları katıldılar.

İmzaların atılmasından sonra taraflara hitaben bir konuşma yapan Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner, devletlerarası münasebetlerde sivil toplum kuruluşlarına düşen görevlerin önemine değindi. Aslaner, "Artık kendimizi dünyaya tanıtmak, fikirlerimizi ve kendimizi anlatmak durumundayız. Yoksa başarılı olmamız olanaksızdır." dedi. Bunun sözde Ermeni soykırım yasa tasarısında ortaya çıktığını kaydeden Aslaner, "Sözde Ermeni soykırımı yasa tasarılarında yapılan lobi çalışmalarında belli oldu ki; lobisiz hiçbir şey yapılamıyor. İnşallah bu tür faaliyetler bizim kendimizi anlatmamıza faydalı olacaktır." şeklinde konuştu.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.