ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman konuşmasında toplantıdan memnuniyetini dile getirerek, şunları söyledi: 

“Sayın konuklarımız, bu gün Isparta tarihi bir gün yaşamakta. Gurur dolu bu günümüzde bizlere organizasyonlarıyla katkılarda bulunan ATİK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aziz Şahin’e Yönetim Kurulu arkadaşlarına ve Belçikalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum 

Ne mutlu bize ki, Isparta’da Avrupa Zirvesi yapılıyor. Bu gün Isparta bir Er Meydanı. Bu gün Avrupalı İşadamları, gerek Avrupada bulunan Türk İşadamları gerekse İlimizdeki ve ülkemizdeki İşadamlarımız bu meydanda kucaklaşmaktalar. Bu toplantının Isparta ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sosyal ve kültürel birlikteliklerin ticari birlikteliklere alt yapı olacağını düşünüyoruz. Biz bu ilişkilerle asırlara varan zengin kültürümüzü Avrupa’ya tanıtmak için çalışacağız. Bu yönde 12 Kasım’da Hollanda Leerdam’da yapacağımız Gül Festivali’ne de buradan herkesi özellikle Avrupalı dostlarımızı davet ediyorum. 

ATİK Başkanı Sayın Aziz Şahin beyinde vurguladığı gibi AB’nin yolu Diyarbakır’dan değil Isparta’dan da geçer. Bu duygularla hepinizi saygıyla selamlıyorum.” 

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.