ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu

Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu; “ Bizim Avrupa’da ki ülkelerle kardeş olmamızın nedeni bizi tanısınlar, kötülemesinler diye. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.”dedi. Konuşmaların ardından Antalya İş Kadınları Derneği Başkanı Sev...Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu; “ Bizim Avrupa’da ki ülkelerle kardeş olmamızın nedeni bizi tanısınlar, kötülemesinler diye. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.”dedi.

Konuşmaların ardından Antalya İş Kadınları Derneği Başkanı Sevinç Eyilik Başkanlığında panele geçildi. “Polonya ile Türkiye arasındaki Ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyel ve sivil toplum kuruluşlarının AB’ye giriş sürecindeki önemi” konulu panelde ilk olarak Avrupa Turizm Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner konuşma yaptı. Baraner; “ Polonya’nın Krotoszyn Belediyesi ile Bucak’ın kardeş olması çok önemli. Çünkü Polonya Avrupa’nın sanayi ve ekonomi alanında gelecek yıllarda Almanya’dan sonra ikinci motoru olacak. Bucak, Antalya ve Türkiye ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Türkiye’de hangi sektörün hangi bölgede daha başarılı, daha verimli olacağının da gerçek ve dürüstçe bir çalışmasının yapılması gerekiyor. Antalya’ya baktığınız zaman hem sanayiye, hem turizme, hem tekstile, her şeye oynuyor. Bir vilayet her şeye oynayamaz. Bunu ayırmamız lazım. Bizim için Antalya sadece turizm bölgesidir ve tarım da bunu destekler. Ama kesinlikle bir sanayi bölgesi olmamalıdır. Otellerle fabrikalar yan yana olmamalıdır. Onun için benim illilerden ricam sanayiyi Bucak’a taşısınlar. Antalya’da da turizm yapsınlar.”dedi.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.