ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Avrupa Türkiye Turizm Konseyi Başkanı Hüseyin BARANER

Turizm şehri Antalya sanayi için oynamamalı. Antalyanın arka bahçesi Bucakda sanayileşmeye gidilmelidir. Polonyanın bu güzel ilçesi ile Bucak ın kardeş olması çok önemlidir. Çünkü Polonya Avrupanın sanayi ve ekonomi alanında gelecek yıllarda...

Turizm şehri Antalya sanayi için oynamamalı. Antalya'nın arka bahçesi Bucak'da sanayileşmeye gidilmelidir. Polonya'nın bu güzel ilçesi ile Bucak'ın kardeş olması çok önemlidir. Çünkü Polonya Avrupa'nın sanayi ve ekonomi alanında gelecek yıllarda Almanya'dan sonra ikinci motoru olacaktır. Bucak Antalya ve Türkiye ile ilgili birşeyler söylemek istiyorum Türkiye'de hangi sektörün hangi bölgede daha başarılı, daha verimli olacağınıda gerçek ve dürüstce bir çalışmanın yapılması gerekiyor. Antalya'ya baktığımız zaman hem sanayiye, hem turizme, hem tekstile, herşeye oynuyor. Bir vilayet herşeye oynayamaz bunu ayırmamız lazım bizim için Antalya sadece turizm bölgesidir ve tarım da bunu destekler ama kesinlikle bir sanayi bölgesi olmamalıdır. Otellerle fabrikalar yanyana olmamalıdır onun için benim temennim Antalya'nın yertkililerinden sanayiyi Bucak'a taşısınlar. Antalya'da turizm yapsınlar dedi.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.