ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Antalya Kemer ATİK Koordinatörlüğünde Polonya’nın Plesew şehri imzalanan protokol ile kardeş şehir oldu

İmza töreninde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bizim kardeş şehir olmaktaki amacımız sosyal, kültürel ve eğitim alanında ağırlıklı olmak üzere bir kardeş şehir ilişkisidir” dedi

Kemer Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Belediye Başkan yardımcısı Turhan Anatürk ve Avrupa Türk İşadamları konseyi başkanı Aziz Şahin ile Pleszew Belediye Başkanı ve Polonya Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Başkan vekili Marian Adamek, Belediye Meclis Başkanı Olgieerd Wajnis, Senatör Moorgozata Adamczak, Pleszew Ticaret Odası Başkanı Tadeusz Rak, belediye Şirketleri Başkanı Gresgorz Knape, Belediye Meclis Üyesi Andrzej Lıskowskı, belediye Meclis Üyesi Zbigniew Urbanskı, Atik Başkan Yardımcısı, Rysard Hecka, Pleszew Meclis Üyesi Piot Balskı, Meclis Üyesi Henryk Leckzı ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.
İmza töreninde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bizim kardeş şehir olmaktaki amacımız sosyal, kültürel ve eğitim alanında ağırlıklı olmak üzere bir kardeş şehir ilişkisidir. Karşılıklı maddiyata bağlı olan değildir. Çünkü maddiyata dayalı kardeş şehir ilişkileri kısa süreli olur. Biz ise kardeş şehir ilişkilerimizi uzun süreli düşünüyoruz” dedi.
Polonya heyeti ise , “Kemer’le kardeş şehir olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ‘ Karşılıklı kültürel ve sosyal çalışmaları gerçekleştirmek birbirimizi daha iyi tanımak istiyoruz” dedi. Avrupa Türk İşadamları Konseyi ATİK Başkanı Aziz Şahin Koordinatörlüğünde Tören karşılıklı imzaların atılması ile sona erdi.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.