ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ı ATİK Antalya Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi Heyeti Ziyaret Ettiler.

ATİK Genel Başkanımız Aziz Şahin,ATİK Bilim ve Kültür Konseyi Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Reyhan Çelik,ATİK Yönetim Kurulu Üyelerimiz Halime Özen Erbaş,Fethi Kutluata, Osman Yavuz, Çağlar Çelik, Durmuş Şankal, Hilmi Nurtaş, Tufan Ece, Üryan Yüceoğlu ve Barış Taşcı Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal ile istişarede bulundular.

Yapılan istişareler sonucunda 

  1. ATİK Antalya Muratpaşa Belediyesinin ATİK Başkanlıklarının bulunduğu bazı ülkelerdeki Belediyeler ile Kardeş Belediyeler Projelerine destek olunması, 
  2. Uluslararası ilişkilerde Muratpaşa Belediyesi Dış İlişkiler Bölümü ile ATİK Antalya Yönetim Kurulunun bazı stratejik işbirlikleri projeleriyle eğitim, kültürel, sosyal ve ekonomik işbirliklerinin karşılıklı yapılması konuları ele alındı.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.