ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Rheim Main bölgesinin önemli inşaat şirketlerinden “Kocagöl Group”, Groß-Gerau Kaymakamlığı’na eğitimde ve uluslararası etkinlikte kullanılmak üzere nakdi bağışta bulundu.

Korana virüs salgını yaşandığı zor bir dönemde sosyal dayanışmanın önemini dikkate alan Rheim Main bölgesinin önemli inşaat şirketlerinden “Kocagöl Group”, Gross -Gerau Kaymakamlığı’na eğitimde ve uluslararası etkinlikte kullanılmak üzere maddi bağışta bulundu.

“Kocagöl Group” Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocagöl’ü makamında kabul eden Groß-Gerau Kaymakamı Thomas Will, Kocagöl’e bağışından dolayı teşekkür etti.

Salgından dolayı zor zamanların yaşadığına değinen Kaymakam Will, zor günleri karşılıklı dayanışma ile aşılacağını belirterek, “Kocagöl Group’u bu anlamlı bağışı bizlere moral oldu” diyerek teşekkür etti.

Groß-Gerau Kaymakamı Thomas Wil Mehmet Kocagöl’e Groß-Gerau 2020 kitabını takdim ederken, Mehmet Kocagöl’de günün anlamına binaen Kaymakam Will’e Türk lokumu hediye etti.

Salgın nedeniyle zor günler yaşandığını belirten Kocagöl Group” Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocagöl, kriz zamanlarında sorumluluk sahibi kişilerin yapabilecekleri vardır.

Babasının yarım asır önce Groß-Gerau bölgesine geldiğini kendisinin de şirketlerini bu bölgede kurarak iş hayatına atıldığını belirterek, “Burada kendimi kendi evimde gibi hissediyorum. Bağışımı kazandığım bölgede yapmayı vazife olarak gördüm. İş insanı olarak kazanmamız hedefimizdir.

Fakat dayanışma için bağışta bulunmak ta insani vazifemizdir. Salgın nedeniyle uzaktan eğitim yapılıyor. Bölgemizdeki bazı okullarda fakir öğrencilerin bilgisayarı veya tabletleri olmadığını biliyoruz. Dolayısıyla uzaktan eğitimden mahrum kalıyorlar.

Bağışımızın bir kısmını okulların ihtiyacını karşılayan derneklere aktarılmasını istedik ki bu dernekler evlerinde bilgisayarı olmayan öğrencilere teknik destek verebilsinler.

Diğer bir kısmını da uluslararası yapılacak bir etkinlikte kullanılacak. Bağışlarımız farklı bir şekilde devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.