ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Rosti Group - Tebplast Firma Hizmetleri ATİK Business Club Üyesi Oldu.

 

Rosti, ününü dünyanın önde gelen markalarının 60 yılı aşkın bir süredir hassas plastik enjeksiyon ürünleri tedarikçisi olarak yapmıştır. Son 10 yıldır, ana müşterilerimiz satın alım stratejilerini bütün modüller ve bitmiş ürünlerin dış kaynaklardan tedariğini kapsayacak şekilde genişletmişlerdir. Bu Rosti’nin yüksek kalitede iş yapan bir kalıp enjeksiyon şirketi olmaktan çıkıp OEM (Orijinal Ürun Üreticisi) olarak yapılanmasına katalist olmuştur. Rosti’nin bugünkü global pozisyonu müşterilerinin tedarik zincirlerine başarılı bir şekilde entegre olmasının direkt sonucudur..

Firma Tanıtım Video:
https://youtu.be/vmcqbqZNK6g
 
Firma Web Adresi:
www.rosti.com

FAALİYET ALANLARIMIZ
Avrupa ve Asya’da özkaynakları bulunan bir üretici olarak dünyanın her yerinde büyük ölçekli projeleri başarıyla gerçekleştirmiş bir geçmişe sahibiz.

Parça ve modülden bitmiş ürünlerin imalatına kadar, dünyanın önde gelen Orijinal Ürün Üreticileri piyasalarında lider olan markalarını Rosti’ye emanet ediyorlar.
Sahada Autodesk Moldflow Insight simülasyonları
Rosti’nin global standartlarında plastik kalıp tasarımı
Uçtan uca kalıp yönetimi

Tamamlayıcı çelik ve alüminyum bağlantı elemanları üretimi
Plastik pompa ve dağıtıcı hizmetlerini tamamlayıcı ekstrüde plastik tüp ve profiller
Dünya çapındaki üretici ilişkilerimizi kullanarak Tedarik Zinciri Yönetimi
En son teknolojileri kullanan tesislerde robotik ve isteğe uyarlanmış elektro-mekanik montaj, üretim ve doldurma hatlarını kullanarak sunulan Katma Değerli Hizmetler
Hat sonu ürün test edilmes
Lojistik ve dağıtım yönetimi
Ofis makinalarI
Otomoti
Yaşam bilimler
Ev aletleri
Ambalaj
Yapı ve inşaat
İş güvenliği

 

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.