ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
Sektörler  Ticaret Firmaları Başkanı
John JENNIGS
Avukat - İş İnsanı

ATİK  Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar;

# ATİK  Business Club Card sahibi üyelerimize 78 Ülkede 179 ATİK Başkanlık noktasında Networks Franchise sistemi ile destek oluyoruz.

# ATİK Business Club Card sahibi ATİK Başkanlıklarının ve partnerlerinin kurdukları fuar ve ticari forumlar içinde yer alıp ürünlerini sergileyip ticari bağlantılar kurabilirler.

 # ATİK Business Club Card alan üyemiz, Ticari Platformlarımızda B2B- İkili İl Görüşmeleri çalışmaları ile firmalarının ticari alanlarda gelişimine katkıda bulunabilirler. 

# ATİK Business Club Card sahibi  
haxsagroup.com  Platformumuzda 3 önemli başlık bulunmaktadır. “Üye Firmalarımız” 24686 üye firmalarımızla B2B ikili iş görüşmelerinde bulunabilir , Online Satış butonunda ürün satışları  ve Al - Sat butonunda iletişim adreslerini belirterek ürünlerini dijital platformumuzda sergileyerek portföyünü geliştirip kazanç sağlayabilirler. 

# ATİK Business Club Card Üyelerimiz haxbuy.com Ticari Platformumuzda toptan ve perakende satış odaklı ürünlerini sergileyerek kazanç sağlayabilirler. Çoklu katılım olan bu platformlarda çeşitli ürünlerle bulaşabilirler 

# ATİK Business Club Card sahibi üyelerimiz Londra  merkezli basın organımız aworldpress.com ile çok dilli haber ve ekonomi bilgilerine ulaşabilecek,ayrıca buradan makalesini ve firmalarının haberlerini yayınlatabileceklerdir.

# ATİK Business Club Card Üyelerimiz oluşturduğumuz kültürel, sosyal ve Uluslararası Kamu Diplomasisi faaliyetlerimize katılarak kendi tanıtımlarını yapabileceklerdir.

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.