ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
ATiK Genel Başkanımız
Aziz ŞAHİN
ATiK Ticaret ve İşbirliği Konseyi Genel Başkanı

ATİK  Ticaret ve   İşbirliği Konseyi Genel Başkanı ve UEMP- Avrupa Belediyeler Birliği İcra Kurulu Başkanı Aziz ŞAHİN;

 İşadamı Aziz Şahin 1993-1995 HÜRTÜRK-Hürriyetçi Türk Alman Dostluk Fedarasyonu Gençlik Kolları Genel Başkanlığı,

1995-1997 Avrupa Türk Konseyi Başkanlığı,

2000-2003 Türsab-Türkiye Seyahat Acantaları Birliği Almanya Temsilcisi,

2004-2011 Polonya Türk İşadamları Konseyi Başkanı,

2010-2011 PLTC-Polonya Türkiye İşbirliği Merkezi Başkanı,

2005-2011 ATİK-Avrupa Ticaret ve İşbirliğ Konseyi Genel Başkanı,

2006 Yılında kurucu başkanlığında kurulan Dünya Ekonomi İşbirliği Koordinasyon Derneği Başkanlığını devam ettirmektedir.

ATİK Genel Başkanımızın Mesajı :  

ATİK  Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi olarak ülkelerin  daha iyi tanınması Uluslararası alanlarda daha çok ilişkiler kurmaları için eğitim, kültürel, sosyal, ekonomik ve tanıtım projeleriyle AR-GE çalışmalarında bulunuyoruz. ATİK olarak dünyanın şu anda 78 ülkesinde ve ülkelerin kendi şehirlerinde, yapmış olduğumuz 179 ATİK başkanlıklarıyla, girişimcilere destek sağlıyoruz.  

Haxsa Group Ticaret Platformumuzda yurt içi ve yurt dışından on binlerce üye firmalarımızla direk sizlere ticari fırsatlar sunuyoruz.

Bulgaristan’da 500 Dönüm üzerinde 500 Milyon Dolarlık Uluslararası Organize Sanayi Bölgesi projemizle de Avrupa’da akıllı ve modern bir anlayışla Uluslararası bir yatırım programı içerisindeyiz. 

Haxsa ve Haxbuy ile on-line alışveriş pazarına değer katmak ve ürünlere ulaşmak isteyen internet kullanıcılarının ilan ve alışveriş sektöründe ihtiyaçlarını en geniş ürün yelpazesi ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamak için yola çıktık.

AWorldPress, Birleşik Krallık İngiltere Londra Merkezli basın ve yayın şirketimizde gazetecilik çalışmalarımızı yürütüyor ve dünya gündemini farklı dillerde takip ediyoruz. Sizleri de  görsel basın başta olmak üzere whatsapp ve diğer sosyal medya gruplarımızla bilgilendiriyoruz.

 Yurt içinde ve yurt dışında  B2B - ikili iş görüşmeleri başta olmak üzere, girişimci çözüm ortaklarımızın ticaretine katkı sağlamak ve Uluslararası Kamu Diplomasisi çerçevesinde ilerleme yapabilmeleri için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. 

Saygılarımızla

Aziz ŞAHİN

ATİK Genel Başkanı

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.